Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Εκδήλωση - Ενημέρωση για τον Διαβήτη

Στο πλαίσιο του 46ο Εθνικού Συνεδρίου των Lions στην Πλατεία Αριστοτέλους

Αγαπητέ μου Κυβερνήτα Lions Γ. Σαββίδη,
Αγαπητέ εκλεγμένε επόμενε Κυβερνήτα L. Μ. Χριστοφόρου,
Αγαπητοί αξιωματούχοι και αδελφοί/ές Lions,

Σας προωθώ μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε στις 11.5.2013 (παράλληλη εκδήλωση στα πλαίσια του 46 Εθνικού Συνεδρίου των Lions) στη Θεσσαλονίκη, στην πλατεία Αριστοτέλους. 
 

Μέσα σε λιγότερο από 4 ώρες έγιναν 850 δωρεάν μετρήσεις σακχάρου αίματος σε συμπολίτες μας και διανεμήθηκαν περίπου 1000 ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την πρόληψη του διαβήτη και τις δράσεις των Lions. Επίσης έγιναν 6 επείγουσες διακομιδές σε εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης λόγω υψηλών τιμών σακχάρου.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται μεταξύ των άλλων ο Κυβερνήτης Lion Γ. Σαββίδης που παρόλο το επιβαρυμένο πρόγραμμα της ημέρας εκείνης τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του, η Πρόεδρος της διοργανώτριας Λέσχης Lions ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Lion Σοφία Λογοθέτη-Μανωλιάδου, ο συνδιοργανωτής Πρόεδρος της Ένωσης διαβητικών β. Ελλάδος Lion Χρ. Δερδεράκης, ο γραμματέας του Θέματος L. Μ. Θαλασσέτης, η L. Αντ. Μπακιρτζιδέλη, η L. Αν. Φαχαντίδου Καθηγήτρια Ιατρικής του ΑΠΘ, η L. Μάγδα Μυστικού, ο L. Θανάσης Δημάδης, η L. Αγ. Χαραλαμπίδου κ.λ.π

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και ευχαριστίες προς όλους σας,

H Πρόεδρος της Λέσχης Lions ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
L. Σοφία Λογοθέτη-Μανωλιάδου