Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Εμιράτα

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου και της Εθνικής Επετείου της Κύπρου
στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Γράφει η Μάγδα Καραγιαννιώτου – Μυστικού
Δημοσιογράφος-Εκπρόσωπος F.I.J.E.T
Εικαστικός Συντάκτης
Δημοσιεύτηκε στην
04.04.2024



Για πρώτη φορά η Πρεσβεία της Ελλάδας στο Αμπού Ντάμπι και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας αδελφοποιήθηκαν και γιόρτασαν από κείνου τις εθνικές εορτές.

Ο Πρέσβης κ. Αντώνης Αλεξανδρίδης σε συνεργασία με την Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας Μερόπη Χριστοφή και μαζί με τους 700 Έλληνες και Κύπριους που δραστηριοποιούνται στα Αραβικά Εμιράτα γιόρτασαν την εθνική εορτή της Ελλάδας της 25ης Μαρτίου και την εθνική επέτειο της κυπριακής δημοκρατίας.

ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ
Μάγδα Καραγιαννιώτου-Μυστικού
Δημοσιογράφος F.I.J.E.T
Οι καρδιές όλων γέμισαν από χαρά και υπερηφάνεια σε μία καθόλα όμορφη γιορτή.
Συγκινητική η στιγμή που ακούσθηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας σε έναν τόπο μακρινό αλλά και φιλικό προς τις δύο χώρες της Ελλάδας και Κύπρου.

Η ομιλία του Πρέσβη της Ελληνικής Πρεσβείας κου. Αντώνη Αλεξανδρίδη έδωσε το στίγμα της εκδήλωσης με το καλωσόρισμα του. Η γιορτινή αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε όπως ανέφερε ώστε να τιμήσουμε τον Εορτασμό της Εθνικής μας Γιορτής όπως και η ευκαιρία να γνωριστούν και να επικοινωνήσουν οι παρόντες Έλληνες και Κύπριοι για μια περαιτέρω ανάπτυξη των εν γένει σχέσεων τους.

Μία πολύ καλή ευκαιρία δόθηκε ώστε να επικοινωνήσουν και να τιμήσουν όλοι την πατρίδα τους όπως και να δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας σε όλα τα επίπεδα. Ήταν πραγματικά μια όμορφη εκδήλωση που μας άφησε όλους την ζεστασιά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Ντουμπάι στο Conrad Hotel, Anasa Greek Taverna








Από την Μάγδα Καραγιαννιώτου – Μυστικού
Δημοσιογράφος F.I.J.E.T World - Eικαστικός Συντάκτης
www.mystikou-karagianniotou.com